Luštica Bay: Izložba Zorana Krute

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 29. rujna 2015. - 11:47
Autor: 

U nesvakidašnjem ambijentu novog turističkog grada Luštica Bay u srijedu , 30. rujna u 18 sati  bit će otvorena izložba radova tivatskog akademskog slikara Zorana Krute čime će se umjetnik po drugi put predstaviti publici u ovom turističkom centru.

Izložba će biti otvorena do 9. listopada svakog dana u periodu od 18 do 19 sati.

“Predstavljanjem radova Zorana Krute ćemo ujedno i zaključiti ljetnju sezonu u Luštica Bay-u tokom koje su u protekla četiri mjeseca organizovani različiti događaji za stanovnike, njihove porodice, goste  i uopšte posjetioce. Prvu operativnu sezonu u Luštica Bay-u obilježilo je mnoštvo raznih kulturnih, sportskih i zabavnih dešavanja koja su se odvijala na raznim lokacijama u kompleksu, golf vježbalištu i na moru. Pored brojnih izložbi, koncerata i radionica, u Luštica Bay-u su izvedeni i kulturni događaji iz programa priznatih internacionalnih festival Purgatorije i KotorArt”, priopćila  je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Zoran Kruta je član Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. Godine,  a do sada je izlagao u Crnoj Gori i regiji. Njegovo stvaralaštvo uvršteno je u monografiju “Tivatski slikari”, koju je pripremila i objavila NVO “Matica Boke” u suradnji s Općinom  Tivat i Centrom za kulturu,  a uz potporu sponzora među kojima je i “Luštica Development”.