Luštica bay pomogla žiteljima Radovića

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 22. listopada 2015. - 10:57
Autor: 

Tivatska kompanija Luštica Development AD sudjelovala je u akciji renoviranja jedinog stambeno-poslovnog objekta u Radovićima čime je nastavila dugogodišnju suradnju i partnerstvo s građanima i žiteljima Luštice na kojoj Kompanija gradi novu turističku zajednicu, Luštica Bay.

Od ukupno 16.700 eura koliko su koštali izvedeni radovi, kompanija je osigurala 10 tisuća eura za radove na objektu s 40 stambenih i 15 poslovnih jedinica.

„Kroz partnerstvo sa Lušticom Development uspjeli smo da obnovimo ne samo prednju fasadu već i dotrajali krov i oluke. U ime svih vlasnika stanova i poslovnih jedinica želim da se zahvalim Kompaniji na ovoj podršci. Akciju ćemo nastaviti i već smo prikupili oko šest hiljada eura za renoviranje fasade se druge strane zgrade“, priopćila je upravnica stambene zgrade Vera Bogosavac.

Početkom godine kompanija je opredijelila 31.804,48 eura za adaptaciju javne predškolske ustanove „Bambi“, dok je Osnovnoj školi Branko Brinić u Radovićima bila upućena financijska potpora od oko 12,5 tisuća eura za renoviranje sanitarnih čvorova.

„Pored finansijske podrške koju obezbjeđujemo kroz partnerstvo sa Opštinom Tivat, nama u Luštici Development je veoma drago kada smo u prilici da pomoć usmjerimo na poboljšanje kvaliteta života naših prvih komšija, u Radovićima i Krtolima sa kojima smo ostvarili zaista odličnu saradnju", kazao je Daren Gibson, izvršni direktor kompanije Luštica Development.

Kroz program potpore lokalnoj zajednici iz Luštica Development-a je do sada opredijeljeno više od 700 tisuća eura za različite projekte, sportske i kulturne sadržaje i udruge i javne ustanove ne samo u Tivtu.

Kompanija razvija projekat Luštica Bay, novi grad na Jadranu, koji će imati sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren s 18 rupa, više od 1000 stanova, 500 vila i gradskih kuća, sportske objekte i sadržaje, kao i druge objekte koji će upotpuniti izgled i funkcionalnost grada.