Made in jazz festival u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 12. lipnja 2019. - 8:37
Autor: 

Veliki koncert Made in New York Jazz Festival-a bit će održan 14.6., u Sinhru u Portu  Montenegru, s početkom u 21:00h – festival se realizira  u organizaciji crnogorske izdavačke kuće Rabbit Records, i u suradnji s Made in New York Competition and Festival INC iz Njujorka (SAD).

Dan prije velikog koncerta u Tivtu, u okviru kompleksa Porto Montenegro, na platou ispred Hipotekarne banke u 20:00h bit će održan “Street Jam Session”,  koji će voditi Sara Jovović sa svojim jazz prijateljima. Sara je studentica prestižnog Berklee College of Music u Bostonu, SAD.

Nastupit će neka od najvećih imena svjetske jazz scene: Bill Evans – sax, trostruki vlasnik prestižne Gremi nagrade, Lenny White – bubnjevi, vokalne solistkinje Polly Gibbons i Charenee Wade, Ameen Saleem – bas, Axel Tosca Laugart – klavir/klavijature, Hermine Deurloo – usna harmonika i umjetnički direktor Made in New York Jazz Competition INC Yaacov Mayman – sax/ewi. Na sceni će im se pridružiti regionalni, ali i domaći jazz glazbenici:  Vladimir Maraš – klavir/klavijature, Vasil Hadžimanov – klavir/klavijature, Vladimir Krnetić – truba, Milorad Šule Jovović – gitara i Pippo Corvino – gitara.

Ulaznice za Made in New York Jazz Festival Montenegro 2019. su u prodaji u Tivtu (recepcija Jahting kluba Porto Montenegra i TO Tivat – Centar biro), kao i u Podgorici (Ethno Jazz Club Sejdefa i Hard Rock Cafe). Cijena ulaznice je 15 eura.