Magija blagdana u hotelu Regent

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 30. studenog 2015. - 12:07
Autor: 

Prosinac u hotelu Regent Porto Montenegro odisat će blagdanskim  raspoloženjem zahvaljujući drugom po redu godišnjem Božićnom bazaru i programu dočeka 2016. godine.

Božićni bazar će se održavati svake nedjelje od 13. prosinca 2015., do 3. siječnja 2016. ( odnosno: 13., 20. i 27. prosinca  i 3. siječnja) od 12 do 17 sati, na terasi glavnog hotelskog restorana Dining Room. Božićni bazar će i ove godine okupiti kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste, koji će posjetiteljima ponuditi svoje originalne proizvode i kreacije, te na taj način pokrenuti čaroliju prazničnog darivanja. Na štandovima će biti izloženi najraznovrsniji proizvodi: božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, zidni ukrasi i druge home decor sitnice.

Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro s delicijama: tradicionalni božićni kolači i keksi, topla čokolada, kuhano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Božić, 25. prosinca, bit će proslavljen svečanim ručkom u restoranu Dining Room od 12 do 16 sati sati s tradicionalnim blagdanskim specijalitetima.