MENSA testiranje u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 14. ožujka 2019. - 8:42
Autor: 

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Tivtu, u organizaciji Mensa Crne Gore održat će se u subotu, 23. 3., u Multimedijalnoj dvorani Općine Tivat, Trg Magnolija. Rok za prijavu je do srijede, 20. 3., do 23:59 sati.

Pošto je Općina Tivat  i ove godine ostvarila suradnju s Mensom Crne Gore, testiranje je besplatno za sve zainteresirane građane Tivta.

Predviđeno je pet termina za testiranje, na svakih sat, počev od 10 sati ujutro, do 14 sati, kada je posljednje testiranje. Svaki kandidat će u odgovoru na prijavu biti obaviješten o točnom terminu testiranja.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni priložiti ovjerenu pismenu suglasnost roditelja ili se obratiti upravi škole koju pohađaju.

Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva slanje popunjenog prijavnog formulara na mail adresu tivat@mensa.me

Formular se može preuzeti na http://www.mensa.me/images/formularzaprijavu.xls

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godinu. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inozemstvu.

Mensa Crne Gore je sljedeće godine domaćin najvažnijeg događaja u Mensi International - Sastanka direktora svih punopravnih Mensi svijeta.