Mladost, energija i smijeh na Sajmu sporta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 27. rujna 2018. - 9:59
Autor: 

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Općine Tivat jučer je, u suradnji s javnim obrazovnim ustanovama i sportskim organizacijama iz Tivta, organizirao treći  po redu “Sajam sporta”,  na platou između OŠ “Drago Milović” i SMŠ “Mladost”, sa sudjelovanjem   oko 20 sportskih organizacija iz Tivta. 

“Ovo je treći put da organizujemo sajam sporta, a ideja naravno nije potekla samo od nas, već od OŠ”Drago Milović” i SMŠ ”Mladost”, jer  su oni željeli da učenicima jednostavno omogućimo da na pravo mjesto, pravo vrijeme se upoznaju sa svim sportskim organizacijama i programima koje oni nude”, rekla je  Darka Ognjanović,  sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja te izrazila zahvalnost ravnateljicama škola.

Plesni klub Bellissima  je  nastupom,  kao i uvijek zainteresirao prisutne, a bilo organizirano i natjecanje „pucanje na gol“ , gdje su klubovi imali svog predstavnika. Prvo mjesto pripalo je članici PK Bellissima Miji Kuč, dok je drugo mjesto osvojio Jovan Kostić predstavnik stolnoteniskog kluba Tivta.