Myba Pop-Up Superyacht Show u marini Porto Montenegro

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 04. rujna 2015. - 9:44
Autor: 

Dvadeset i devet brodova dužine između 24 i 50 metara, te preko 80 brokera, kapetana, agenata, zastupnika i predstavnika jahting industrije iz cijelog svijeta, okupit će se na premijernom ekskluzivnom nautičkom događaju MYBA Pop-Up Superyacht Show, od 4. do 6. Rujna u Portu Montenegru.

Sajam organiziraju  nautički centar Porto Montenegro i prestižna međunarodna asocijacija jahting brokera MYBA, s namjerom da stručnoj javnosti predstave sve prednosti ovog područja za razvoj industrije čarterovanja jahti.

Na impresivnoj listi superjahti nalazi se i jedna od službeno  najboljih jahti u 2015. godini 37,9 metara duga So'Mar jahta, kao i popularna James bond jahta M3, a pridružuju im se i najpoznatija imena svjetske jahting i čarter industrije poput kompanija  Edmiston, Northrop and Johnson, Camper and Nicholson, Ocean Independence i Burgess.

Predivno kruzing-okruženje Crne Gore i Hrvatske, uz crnogorsku legislativu povoljnu za jahte i činjenicu da je Crna Gora van EU poreskog sistema, čine da broj jahti koje rade čartere na Jadranu eksponencijalno raste već nekoliko godina za redom. MYBA je na to odgovorila organizacijom ovog sajma kako bi naši članovi i klijenti dobili najbolje moguće odgovore na svoje potrebe, te da se promovira  Jadran i Boka kotorska kao čarter-destinacija. Porto Montegro je „nautička pozornica“ koja je najbolji primjer implementacije najviših standarda proizvoda i usluge koje propagiramo u MYBA-i, istako je  James Graham – Cloete (Džon Grejem Kluit), član Borda direktora MYBA.

Brokeri su ključni igrači u jahting industriji – namjera nam je da im predstavimo izvanredne kapacitete matične luke, ali i uslugu svjetske klase u Portu Montenegru, dodao je direktor marine Tony Browne .

U dinamičnoj agendi ovog prestižnog događaja svrstani su i društveni događaji, zabave u rekonstruiranom  Jaht klubu Porto Montenegro i krstarenje u akvatoriju Boke, koji su idealna prilika za umrežavanje nautičkih predstavnika, ali i prezentaciju Tivta i Crne Gore kao atraktivne jahting destinacije.