Nova donacija za JPU „Bambi“ Tivat

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 09. srpnja 2018. - 8:43
Autor: 

U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja kompanija Luštica Development AD Tivat osigurala je sredstva za nabavku glazbenih instrumenata Javnoj predškolskoj ustanovi „Bambi“ u Tivtu, čime je nastavljena suradnja kompanije i ove javne ustanove.

„Posebno nas raduje kada smo u prilici da pomognemo projekte od važnosti za obrazovanje najmlađih i njihov što ugodniji boravak u ustanovama predškolskog obrazovanja. Zbog toga smo i ovoga puta odlučili da podržimo predlog nastavnog osoblja za nabavku muzičkih instrumenata mališanima predškolske ustanove „Bambi“. Pristup koji nastavljamo da njegujemo biće i ubuduće usmjeren na rješavanje konkretnih životnih pitanja stanovnika našeg neposrednog okruženja“, priopćila je Slavica Milić, izvršna menadžerica u marketingu Luštica Development.

Zahvaljujući kontinuiranoj potpori Luštice Development u odjeljenju JPU „Bambi“ u Radovićima su značajno poboljšani uvjeti boravka djece i nastavnog osoblja. Kompanija je ranije podržala nabavku TV uređaja, ali , donacijom od oko 32 tisuće eura, podržala izgradnju dodatnih prostorija čime je udvostručen prostor za boravak mališana.

Jasna Vujović, ravnateljica JPU „Bambi“ istakla je da je donacija Luštice Bay značajno poboljšala kvalitetu glazbenog odgoja i njegovanja glazbenog stvaralaštva djece.

„Kao i u dva navrata do sada, Luštica Bay je uticala na poboljšanje uslova rada u našoj ustanovi i vaspitnoj jedinici Radovići. Ovogodišnjom donacijom kompanija je obezbijedila opremu za 15 vaspitnih grupa mališana uzrasta tri do šest godina starosti. Radi se o instrumentima: udaraljke, zvečke, bubnjevi, tringli, mini sintisajzeri, ksilofoni, kastanjete i činčile“, priopćila je Vujović zahvaljujući se u ime nastavnog osoblja, djece i roditelja.

Kompanija Luštica Development razvija projekt izgradnje integrirane destinacije Luštica Bay, najveći investicijski projekt u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori.

Luštica Bay se razvija na poluotoku Luštica, u Krtolima čiji su administrativni centar Radovići. Na površini od 690 hektara Luštica Bay je planiran kao novi turistički grad u Crnoj Gori, u potpunosti uklopljen u prirodno okruženje i integriran u lokalnu zajednicu kao funkcionalni grad operativan i otvoren za posjetitelje tijekom cijele godine.

Kompanija je do sada izdvojila sredstva u iznosu od više od 1,2 milijuna eura kao potporu lokalnim i projektima na razini Crne Gore. Prva faza razvoja novog turističkog grada na Jadranu Luštica Bay odvija se prema očekivanjima, a radovi na izgradnji marina naselja, prve marine i prvog hotela u kompleksu – Čedi Luštica Bay /The Chedi/ su u završnoj fazi kako bi tijekom ljeta bili i službeno otvoreni.