Novogodišnje čestitke i nagrade najboljim studentima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 30. prosinca 2016. - 8:59
Autor: 

Učenici tivatskih škola u pratnji direktora prenijeli su novogodišnje čestitke i lijepe želje predsjednici Općine Tivat Snežani Matijević i njezinim suradnicima, na prijamu koji je u tu svrhu organiziran u četvrtak,  29. prosinca, u Općini Tivat.

U ovoj lijepoj dugogodišnjoj praksi sudjeluju OŠ „Drago Milović“, OŠ „Branko Brinić“, SMŠ „Mladost“, Muzička škola Tivat, dječji vrtić „Bambi“ i NVO „Djeca Tivta“. Djecu i direktore, odnosno predstavnike ovih škola i organizacija pozdravili su predsjednica Općine Snežana Matijević, potpredsjednik Dejan Maslovar i sekretarka Skeretarijata za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević iskazujući zadovoljstvi zbog dobrih uvjeta rada u kojima djeca Tivta rastu i uče uz napomenu da će se intezivna suradnja nastaviti kako bi ovi uvjeti postali što bolji. Djeca, sudionici svih uzrasta pripremila su čestitke i stihove, a mnogi su s rukovodstvom Općine podijelili svoje mišljenje o Tivtu kao gradu u kojem odrastaju.

Općina Tivat organizirala je jučer prijam za najbolje studente. Njih sedmero: Kristina Zeljak, Dušan Lutovac, Jasmina Đikanović, Ana Paškalj, Darko Đikanović, Jelena Lekić i Mileva Manojlović primili su diplome i novčanu nagradu, kao priznanje za izuzetan akademski uspjeh koji su ostvarili u studentskoj 2015/2016 godini. Predsjednica Općine pohvalila je njihove rezultate uz nadu da će svoje ambicije i životne uspjehe ostvarivati u svom rodnom mjestu.