„Novogodišnji bazar“ uz male i velike poduzetnike

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. - 9:30
Autor: 

Jučer je na rivi Pine, u okviru projekta „Zimska bajka u Tivtu 2020.“, održan prvi „Novogodišnji bazar“, pored kojeg će svake naredne nedjelje, do kraja godine, biti održan po jedan bazar. Tako nas već 8.12., 15.12., 22.12. i 28.12. očekuje ponuda ručno rađenih suvenira, ukrasa, i raznoraznih tematskih rukotvorina, koji će se naći na šarenim i veselim štandovima na Pinama. Spomenute bazare organizira NVO „Harlekin”.

Također, moramo istaći najveseliji štand učenika Osnovne škole „Drago Milović“ Tivat, koji su ovom prilikom izložili prvi suvenir za serijsku proizvodnju iz poduzetničke učionice. Projekt za proizvodnju prvog suvenira je osmislila i realizirala nastavnica Nevenka Saveljić s malim poduzetnicima tj. učenicima, koji su svojom kreativnošću oduševili sve posjetitelje bazara.

Suveniri imaju deklaraciju i posebno napravljene kutije, što im daje dodatnu vrijednost, unikatnost malih velikih poduzetnika. Općina Tivat je poručila 400 takvih suvenira, koji će se darovati raznim delegacijama i gostima prilikom posjeta Općini Tivat. Pored Općine, Turistička organizacija Tivat će podržati ovaj hvalevrijedan projekt nabavkom materijala za izradu spomenutog suvenira, a u narednoj godini planirana je i potpora u vidi otkupljivanja istih te samim tim promoviranjem malih poduzetnika, kao i našeg grada.

Svi posjetitelji bazara su, pored brojnih izlagača, imali priliku vidjeti što sve svojom kreativnošću ljudi realiziraju te se nadamo da će i svake naredne nedjelje uživati u suncu, šarenilu i bogatoj ponudi!