Obilježen Dan mladih

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 14. kolovoza 2019. - 8:33
Autor: 

Nizom aktivnosti u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Općine Tivat obilježen je Međunarodni dan mladih koji se u svijetu obilježava 12. 8.  Tako je, u suradnji s Omladinskim klubom Tivat, 12. 8., u prostorijama kluba, uz tortu, ovaj datum obilježen deveti put zaredom, a istovremeno i pet godina rada Omladinskog kluba Tivat.

 U Omladinskom klubu Tivat tog dana predstavljeno je i novo  izdanje omladinskog biltena „Mladi za mlade“ u kojem se opisane sve aktivnosti tivatskih omladinaca u protekloj godini. Uslijedio je mini akustični koncert polaznika glazbenih radionica.

 Također, po inicijativi mladih, ideja je da se počev od ove godine, od  Dana mladih, 12.8., proslavlja cijeli mjesec te je najavljena žurka na plaži, prezentacija Omladinske kartice, Sajam hobija, radionice na temu “MI MOBILNI”, promocija informatora „Kuda dalje”, tradicionalni Sajam razmjene knjiga, najavljen za posljednji  tjedan ovoga mjeseca, a nakon toga u suradnji s Centrom za omladinsku edukaciju i niz aktivnosti, do kraja idućeg mjeseca.