Od petka otvoreni štandovi za domaće proizvode

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 27. travnja 2021. - 10:12
Autor: 

Štandovi za prodaju i plasman lokalnih proizvoda domaćih poljoprivrednih proizvođača, od petka, 30. 4., ponovno će se naći na dvije lokacije u Tivtu: Trgu magnolija i Trgu od kulture.

„Štandovi će biti otvoreni dva puta sedmično: petkom i subotom, tokom trajanja ljetnje sezone, a dinamika njihovog rada će zavisti od interesovanja naših poljoprivrednih proizviđača. Ovim putem ih pozivamo da se prijave i svoje proizvode bez dodatnih troškova, predstave i plasiraju građanima“ – poručuju iz općinskog  Sekretarijata za privredu. 

Na ovaj način Općina Tivat i Sekretarijat za privredu  nastavljaju pružati podršku lokalnim poljoprivrednim proizvođačima,  promovirajući  njihove proizvode i usluge, bez nadoknade. Općina Tivat financirala je izradu i postavljanje štandova kako bi stvorila uvjete da domaći proizvodi nađu svoj put do kupaca, na što jednostavniji način.

Svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači više informacija mogu dobiti u Sekretarijatu za privredu, kancelarija broj 17 (II. kat zgrade Općine Tivat), na telefon: 032/661-347 ili na email adrese: privreda@opstinativat.me i radmila.kilibarda@opstinativat.me .