Održan koncert „Radovići svome gradu”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 20. studenog 2018. - 8:30
Autor: 

U prepunoj dvorani  Doma kulture “Uroš Rautović” u Radovićima, jučer  je koncertom “Radovići svome gradu”,  koji su organizirali  OŠ “Branko Brinić” i Kulturno-umjetnički centar (KUC) “Kadena” u suradnji sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti, završena još jedna u nizu aktivnosti povodom “ Novembarskih dana“.

Koncertu su prisustvovale i predstavnice Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, sekretarka mr. Dubravka Nikčević sa suradnicama Anom Ivanović i Tamarom Rakić. Nikčević je ovom prilikom istakla dobru suradnju Općine Tivat i OŠ “Branko Brinić” te izrazila želju za još intenzivnijom suradnjom u narednom periodu. Prema njezinim riječima, “OŠ “Branko Brinić” je prepoznata po izuzetno marljivim i talentiranim učenicima, među kojima je dosta djece koji su članovi KUC-a “Kadena”.

Prisutne je pozdravio i ravnatelj OŠ “Branko Brinić”, Ivica Tošev, koji je istakao da je “velika čast što su učenici uzeli učešće u manifestaciji Novembarski dani, te da škola ima odličnu saradnju sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti. “

Publici su se kroz recitaciju, pjesmu, ples i igru predstavili učenici OŠ “Branko Brinić” , članovi KUC-a “Kadena”, kao i gostI – učenici OŠ “Nikola Đurković” iz Radanovića.