Općina Kotor i CG u ritmu Europe

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 26. rujna 2016. - 9:47
Autor: 

Općina Kotor će biti aktivan sudionik  manifestacije “Crna Gora u ritmu Evrope”. Sutra  će u 9 sati u Općini s predstavnicima manifestacije biti potpisan ugovor o sudjelovanju.

Manifestacija “Crna Gora u ritmu Evrope” je osmišljena u skladu s Europskom poveljom o sudjelovanju mladih u životu na općinskom  i regionalnom nivou, Bijelom knjigom EU o mladima.

Cilj manifestacije je poticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, promocija interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, suradnje i učenja .

Djeca općina Crne Gore se pripremaju da sudjeluju i predstave svoju općinu kao i zemlju Europe, koja im bude dodijeljena od strane organizacije ,,Crna Gora u ritmu Evrope'' na finalnom TV prijenosu svih gradova,  a uz direktan televizijski prijenos s nacionalnom pokrivenošću. Ove godine finalno natjecanje  ,,Crna gora u ritmu Evrope” održat će se u Podgorici.

Djeca koja budu predstavljala svoju općinu  predstavit će se na stranom jeziku tj. na jeziku veleposlanstva ,  koja će biti dodijeljena od strane organizacije ,,Crna Gora u ritmu Evrope''. Djeca se predstavljaju u pjesmi i modernom plesu.