Otvorenje butika High Fashion Boutique

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 25. rujna 2015. - 8:46
Autor: 

Povodom otvorenja butika pod nazivom High Fashion Boutique za dame LidaMard.me u Kotoru  ) pod motom „Glamur traži formu“, dodjela nagrada LidaMard Skilful Fashionista Award , ceremonija rezanja vrpce i VIP prijam će se održati u subotu, 26. rujna od 17 do 19 sati u Ateljeu „LidaMard.me“ u Kotoru na Ljutoj

“S obzirom da su uvozni suveniri zamijenili tradicionalno i proizvodno zanatstvo u Starom gradu, majstorska preduzeća su prinuđena da traže nove načine za dolazak na tržište. Ovo je moj odgovor na taj izazov. Njime želim demonstrirati moderan i atraktivan krojački zanat, vezu sa tradicijom, inovativnost, raznolikost i blizinu stvarnom životu”, naglasila je kreatorica. 

Počasni gosti su: Rada Vujičić, predsjednica Udruženja krojačica visoke mode Crne Gore – KrojiMo, Marina Banović Džuver, modna kreatorica iz Podgorice, Marta Žderić, prvakinja Europe u rukometu, vratarka Budućnosti i reprezentativka Republike Hrvatske i Danijela Mujović, TV novinarka i vlasnica modne agencije Mondain Models iz Budve. Dolazak je do sada potvrdilo više od 60 uglednih ličnosti iz svijeta mode, privrede, lokalne politike i društva. 

Nakon pozdravnih riječi slijedi proglašenje pobjednika online natjecanja LidaMard Insider Secrets (LidaMard insajderske tajne) i svečana dodjela plaketa LidaMard Skilfuf Fashionista. Riječ je o novoj nagradi LidaMard brenda za izuzetna znanja o visokoj modi, stručan opis svog stila, poznavanje ženskih tjelesnih formi, silueta haljina i izreza, standarda kvalitete i obrade, vještine kombiniranja odjeće, razlikovanje jeftinog od skupog izgleda, prepoznavanje dress kodova i principa smart shopping-a. Za glazbenu podlogu zadužen je DJ Roko, a osigurano je i osvježenje.