Počelo odbrojavanje do početka ovogodišnjeg CMC festival u Vodicama

Time to read
2 minutes
Read so far

Četvrtak, 04. lipnja 2015. - 19:48
Autor: 

U Vodicama 12. i 13. lipnja po 7. put biće održan revijalni CMC festival, uz najveće glazbene zvijezde.

Ovaj festival medijski pokrivaju Radio Dux i Skala radio.

Na zajedničkim valovima ovog četvrtka emitirali smo desetu zajedničku emisiju u susret CMC festivalu.

U ovoj predposljednjoj emisiji, 8 dana do početka ovogodišnjeg festivala u Vodicama, predstavili smo vam i posljednje tri skladbe sa kojima zaokružujemo listu izvođača, njih 27, koji će nastupiti na festivalu.

Bili su to: Lana s pjesmom “Ludo ljeto”, Petra Kovačević s pjesmom “Nije katastrofa” i Colonia s pjesmom “Tragovi”.

Croatia records objavila je dupli CD sa svim pjesmama.

Na 2 diska ukupno je 27 pjesama koje redovno slušate i sa naših frekvencija.

Na vodičkoj pozornici 13. lipnja nastupit će:

Željko Bebek, Magazin, Ivan Zak, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Neda Ukraden i Jasmin Stavros, Nives Celzijus i klapa Sv. Florijan, Klapa Godimenti, Učiteljice, Emilija Kokić, Petra Kovačević, Minea, Colonia, Dražen Zečić, Danijela Martinović, Mejaši, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović i Ivana Kovač, Davor Radolfi & Ritmo Loco, Klapa Šufit, Dalmatino, Igor Cukrov, Opća Opasnost, En Face, Ana Bebić, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal i Tonči Huljić & Madre Badessa.

 

U prošloj emisiji čuli smo tri nove pjesme sa ovogodišnjeg festivala i priopćili vam sljedeće informacije:

 

Dvije vodeće zvijezde Hit Recordsa, Neda Ukraden i Jasmin Stavros udružili su glasove u novoj pjesmi koja nosi naziv 'Od ponoći'. Sa ovom pjesmom Neda i Staki će se predstaviti publici na ovogodišnjem CMC festivalu. Malo je poznato da su Stavros i Neda surađivali još prije 30 godina, na pjesmi “Zora je”, kao i na drugim pjesmama. Naime, Stavros je tih dana bio jedan od najboljih bubnjara u Hrvatskoj, te je svirao bubnjeve uz Nedu na njenim najvećim hitovima. Prošlo je puno godina, a Neda i Stavros nizali su mnogobrojne hitove, te je došlo vrijeme i da udruže svoje glasove. "Opet smo skupa, samo što sam joj nekada bio iza leđa, a sada smo rame uz rame”, u šali kaže popularni Staki. “Neda je bila i ostala lijepa, a čini mi se da i pjeva sve bolje i bolje“, kazao je popularni Stavros. Neda ne krije oduševljenje novom pjesmom i suradnjom sa Jasminom Stavrosom. “Pjesma je vesela, odlična za fešte i u skladu je sa našim trenutnim emocijama. Ide ljeto i želimo se u najboljem svjetlu predstaviti publici na CMC festivalu”, kaže Neda.

 

Nives Celzijus postala plavuša! Senzacionalna Nives Celzijus sprema se za CMC festival u Vodicama, a ovaj put planira se okušati u suradnji s popularnom Klapom Sveti Florijan iz Žrnovnice sa kojima je snimila pjesmu "Biondina" za koju predstavlja i video spot. Tijekom snimanja spota u selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori, Nives je čak i zapalila kuću bivšeg muža Jadranke Kosor. Incident se dogodio slučajno, a pjevačica je tek po dolasku vatrogasaca saznala čija je kuća izgorila. "Nives zapali sve gdje god se pojavi, ništa u tome nije čudno. Pogledajte kako žena izgleda, ona je nama definitivno najsexy Hrvatica i mislim da je zapalila cijelo selo, a ne samo jednu kuću. Oduševljeni smo suradnjom i jedva čekamo nastup na festivalu. Nives nema konkurencije", kaže Nino Treskavica iz Klape Sveti Florijan. Nives ističe da je ova vesela i brza pjesma osvojila na prvu.

 

Davor Radolfi & Ritmo Loco za ovo ljeto pripremili su pravu glazbenu poslasticu, koja je već sada osvojila radijski eter. “S ljetom dolaziš i ti” pjesma je s kojom će se predstaviti publici na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Kako je i sam Davor rekao, riječ je o ljetnoj pjesmi u kojoj vlada lagani rege ritam. Pjesma kao da je stvorena za muško društvo, opisujući njihove reakcije kada ugledaju prelijepu ženu. Za svoj adut na ovogodišnjem CMC festivalu, Radolfi je u suradnji sa svojom kćeri Leom koja potpisuje montažu napravio i video spot, a koji je ovoga puta u najmanju ruku neobičan. Spot “S ljetom dolaziš i ti” zanimljiva je kombinacija i montaža prijašnjih ljetnih spotova i live nastupa. Svi kadrovi ukomponirani su u novi video spot, koji će zasigurno osvojiti male ekrane, rekao je Davor Radolfi.

 

Na zajedničkim frekvencijama Radio Duxa i Skala radija i narednog četvrtka družećemo se sa 7. CMC festivalom - Vodice 2015.

Narednog tjedna vam donosimo detaljnije informacije o CMC festivalu i raspored dešavanja tijekom dva festivalska dana u Vodicama.

Audio: 
CMC EMISIJA BR.10