Podržite djecu Tivta i pošaljite SMS s tekstom PJESMA _11 na broj 14741

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. svibnja 2019. - 8:28
Autor: 

Dječje glazbeno natjecanje  „Crna Gora u ritmu Evrope”, koje će biti emitirano u direktnom televizijskom prijenosu na RTCG, bit će održano u subotu, 1. 6., u 17 sati u upravnoj zgradi Adriatic Marinasa (bivši Dom Vojske).

Općinu Tivat će predstavljati deset djevojčica, učenice osnovne škole “Drago Milović” i SMŠ “Mladost”: Dora Štampić Doris Deković, Tijana Grbović, Denisa Srdanović, Mia Rosić, Anastasija Alić, Milena Drašković, Ana Marija Stipanić, Tara Petrović, Jovana Klakor.

One će braniti boje svog grada i države, a njihov nastup bit će praćen pjesmom “Zauvijek moja” grupe „No Name“ – priopćeno je iz Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti.

 Podržite djecu Tivta i pošaljite SMS sa tekstom PJESMA _11 na broj 14741

Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, kao koordinator aktivnosti u ime Općine  Tivat, pored podrške organizatorima, pružio je podršku i djeci sudionicama. Osiguran je dio rekvizita za potrebe koreografije, reklama na led bilbordu u centru, tiskanje  flajera, plakata, zastavice, ali i sredstva za kostime za sudionice manifestacije iz Tivta.