Poly Gjurgjević i band „Lungomare“ digli publiku na noge

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 19. studenog 2017. - 10:04
Autor: 

Koncert za pamćenje održao je sinoć u kotorskom Kulturnom centru „Nikola Đurković“ glazbenik Poly Gjurgjević i band „Lungomare“, s gostima.  

Koncert „Od Kvarnera pa do lijepe Boke“, koji se po sedmi put održava u Kotoru, podržali su Fond za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore, Veleposlanstvo Republike Hrvatske, Općina Kotor, kotorski Kulturni centar, kao i Hrvatsko građansko društvo.

Goste je zabavljala ženska klapa „Belezza“ iz Tivta, te glazbenik Slobodan Kovačević, a poseban pečat večeri dala je Ksenija Varvodić Periš, uz pratnju maestra Jurice Karuza, koja je i prethodne godine nastupila na istom koncertu. Svojim divnom glasom i poznatim skladbama oduševila je sve nazočne. Poly Gjurgjević i band „Lungomare“ kao i uvijek su napravili dobru atmosferu i digli publiku na noge. I ove večeri bila je neizostavna pjesma „Bokeljska noć“, koja je izmamila ogroman pljesak. Posebna „poslastica“ sinoćnjeg koncerta bila je pjesma „Zar je voljeti grijeh“ u izvedbi Polyja i Ksenije Varvodić Periš.