Porto Montegro i hotel Regent traže preko 200 sezonskih radnika

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 15. ožujka 2017. - 11:42
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro i hotel Regent Porto Montenegro zaposlit će tijekom ljeta preko 200 sezonskih radnika na projektu luksuznog nautičkog naselja i marine za superjahte Porto Montenegro, kao i prvog hotela s pet zvjezdica u Tivtu.

Broj zaposlenih, koji se značajno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da su kompanija Adriatic Marinas i hotel Regent Porto Montenegro visoko pozicionirani na listi ne samo najvećih, već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori - odlični uvjeti za rad, profesionalni razvoj i edukacija predstavljaju pozitivan primjer upravljanja ljudskim resursima, pa ne iznenađuje da mnogi nastoje da svoju profesionalnu karijeru grade na ovom projektu.

„Kompanija Adriatic Marinas ove godine ima preko 100 otvorenih radnih mjesta u različitim sektorima. Tražimo recepcionere, dokere, asistente za jahte, skipere, asistente u Muzeju, tehničare i baštovane, supervizore restorana, konobare, barmene, konsijerž asistente i slično. Takođe, uvijek smo otvoreni i za upoznavanje ljudi specifičnih zanimanja, kao što su elektroinženjeri, građevinski inženjeri i arhitekte. Od kandidata očekujemo, prije svega entuzijazam, odgovornost i posvećenost radnim obavezama, kao i spremnost na timski rad, kako bi našim klijentima pružali usluge izuzetnog kvaliteta, a koje su temelj našeg kontinuiranog uspjeha. Takođe, cijenimo i posebno uvažavamo pređašnje iskustvo, stručna znanja i vještine, kao i poznavanje engleskog i drugih stranih jezika“, istakla je menadžerica za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

„Hotel Regent Porto Montenegro ove godine zapošljava veliki broj sezonskih radnika, zbog otvaranja novog savremenog dodatka hotelu - Regent PoolClub rezidencija. Trenutno imamo 120 otvorenih sezonskih pozicija,od kojih najviše u Sektoru hrane i pića i Sektoru domaćinstva, a zatim u Sektoru Recepcije, Tehničke podrške i Spa centra. Prilikom selekcije kandidata koji ce na kraju biti zaposleni kod nas, jako nam je važno njihovo profesionalno iskustvo i znanje, tehničke vještine, poznavanje stranih jezika, a ono sto posebno cijenimo jeste njihov odnos prema poslu i posvećenost, efikasno usvajanje novih znanja i standarda usluge, zdrava ambicija i želja za pružanjem ličnog maksimuma, i na kraju, ono sto je nama najvažnije – posvećenost gostu“, kazala je Žana Zeković, menadžerica za ljudske resurse u hotelu Regent Porto Montenegro.

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih. Svi koji se pridruže stručnim timovima imat će priliku da uče od najboljih iz svojih oblasti djelovanja, da unaprijede znanja i tehničke vještine, da prisustvuju brojnim obukama i time se konstantno unapređuju. Zbog otvaranja kompleksa Regent PoolClub rezidencija, veliki broj ovogodišnjih sezonaca će biti angažiran  i nakon sezone.