Porto Montenegro i brokerska kuća Sunseeker organizirali Zimski koktel u Londonu

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 26. studenog 2016. - 9:38
Autor: 

Predstavnici Porto Montenegra bili su domaćini Zimskog koktela u Londonu, koji je sinoć organiziran u korporativnim prostorijama prestižne brokerske kuće i vodećeg globalnog distributera Sunseeker, koji od ovog ljeta ima svoju kancelariju u tivatskom nautičkom naselju.

U vrlo uskom prestižnom krugu probranih imena iz svijeta superjahting industrije i londonskog biznisa, kompanija Adriatic Marinas je bila fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima Regent hotela, luksuznih rezidencija, PMYC kluba i lifestyle događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i naredne godine nositi epitet omiljenog sidrišta na Mediteranu i mjesta okupljanja svjetskog jet-seta.

Velika Britanija je stabilno tržište, i bogataši iz cijelog svijeta koji posluju preko britanske prijestonice i Sunseeker-a su klijenti Porto Montenegra – njih zanimaju kapaciteti, benefiti zakupa veza do 30 godina, ali i konsijerž usluga u marini, istakao je direktor marine Porto Montenegro Toni Braun (Tony Browne).

Porto Montenegro i Jadranska obala su zanimljivo područje, na kojem od ovog ljeta pronalazimo nove klijente - drago nam je da možemo da ih pozovemo da zaplove jednim od najljepših predjela za plovidbu u Evropi, izjavio je Kristofer Hed (Christopher Head), direktor prodaje Sunseeker London Group-a i rezimirajući dobre rezultate upravo završene ljetnje nautičke sezone u Porto Montenegru.

Predstavnik Britanskog veleposlanstva Dzeremi Lang (Jeremy Lang) na samom događaju akcentovao je dobru avio povezanost, peontirajući rezultate i cjenovnu politiku transfera easyJet-om između ove dvije destinacije. Hotel Regent Porto Montenegro darivao je vikend iskustvo u ovoh hotelskom zdanju s pet zvjezdica sretnom dobitniku lutrije na samom događaju.