Porto Montenegro na sajmu nautike u Dubaiju

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 04. ožujka 2016. - 9:14
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte na 24. Internacionalnom sajmu nautike u Dubaiju (Dubai International Boat Show - DIBS), od 1. do 5. ožujka.

Na Sajmu se ovih dana predstavlja čak 850 kompanija i brendova iz više od 50 zemalja, od kojih preko 150 novih izlagača – među njima je i Porto Montenegro, koji se prvi put predstavlja s izložbenim prostorom na ovom prestižnom nautičkom događaju. Očekuje se da će sajam posjetiti preko 30.000 ljudi iz 120 zemalja, a ovu čuvenu nautičku manifestaciju tradicionalno posjete i plemićke obitelji  iz Emirata.

Ovaj sajamski nastup kompanije Adriatic odlična je komunikacijska platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta tivatske marine od 450 vezova, izgradnju novog objekta Regent Hotel Residences, čime projekt ulazi u sljedeću fazu izgradnje kada su rezidencijalno-hotelski i poslovni objekti u pitanju.

„Činjenica da Porto Montenego na vez može prihvatiti i najveće jahte na svijetu, dužine čak do 250 metara, crnogorsku marinu svrstao je na poziciju svjetskog lidera, a sajamski nastup u Dubaiju je odlična prilika za predstavljanje naših kapaciteta. Tokom prvog dana sajma ostvareni su novi poslovni kontakti, koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim poslovnim subjektima, ali i direktnu prezentaciju klijentima iz Emirata“, istakao je menadžer prodaje u Porto Montenegru Ivan Peković.

Regionalno plemstvo i bogati kupci iz Bahreina, Kuvajta, Katara, Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata pridružit će se tisućama posjetitelja  iz Afrike, Azije i velikom broju kapetana, vlasnika brodova i ljubitelja nautike koji dolaze iz Europe i Amerike.  Ovaj podatak potvrđuje porast značaja Ujedinjenih Arapskih Emirata u internacionalnoj industriji luksuza i lifestyle događaja, a samim tim  predstavlja novo izazovno tržište za Porto Montenegro. Prednost pozicioniranja Crne Gore kao nove destinacije za UAE jeste dobra avio povezanost, kao i činjenica da građanima Emirata nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.

Marina Display u kojoj je Sajam organiziran, specijalno je konstruiran prostor za premijerne prezentacije najprestižnijih i najluksuznijih jahti današnjice. Više od 450 plovila i 25 najnovijih superjahti bit će ovogodišnja glavna atrakcija manifestacije.