Porto Montenegro potpisao Memorandum o suradnji sa SMŠ Mladost u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 24. ožujka 2016. - 9:05
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitetu  obrazovanja u lokalnoj zajednici, te je potpisala Memorandum o suradnji sa Srednjom mješovitom školom Mladost iz Tivta, kojim potvrđuje da će financirati renoviranje kabineta geografije.

Opremanje kabineta zemljopisa podrazumijevat će radove na svim električnim instalacijama, parketu, krečenju zidova, kupovini novog kabinetskog enterijera i mobilijara za izvođenje nastave i vježbi iz zemljopisa, uz IT opremu, „pametne table“ i multimedijalne geografske enciklopedije i atlase, čime će kabinet zemljopise  imati najsuvremeniju opremu u školi.

„Kompanija Adriatic Marinas dokazuje i ovim činom da je osvjedočen prijatelj naše škole jer ova donacija za što uspješnije izvođenje nastavnog procesa nije prva, već treća po redu, i može se nazvati tradicijom. Njihova namjera za unapređenjem obrazovanja u našoj školi prija i obavezuje nas profesore i učenike da proces sticanja znanja i vještina bude efikasniji“,  istakla jeravnateljica Srednje mješovite škole Mladost Jovanka Vujačić.

Od početka suradnje Porto Montenegro je školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, ali i financirao opremanje kabineta kemije i fizike.

„Kao predstavnici jednih od glavnih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti, te zbog toga ulažemo u kvalitetno obrazovanje –intelektualni kapital je ipak najbolja investicija u budućnosti“, dodao je PR menadžer Porta Montenegra Danilo Kalezić.