Porto Montenegro - sajam zapošljavanja u petak

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 26. veljače 2024. - 10:55
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas, hoteli Regent Porto Montenegro i SIRO Boka Place organiziraju Dan otvorenih vrata u petak, 1. 3., u Blue Room-u u Porto Montenegru, od 11 do 15 h.

Sajam zapošljavanja namijenjen je onima koji su u potrazi za poslom, kako sezonskim, tako i poslovima tijekom čitave godine. Svi koji posjete sajam zapošljavanja će imati priliku  razgovarati  o otvorenim pozicijama u sektorima marine, prodaje i marketinga, održavanja, maloprodaje; raznovrsnim pozicijama u okviru ugostiteljskih objekata Buddha Bar Beach-a i restorana MayaBay; kao i hotela Regent i hotela SIRO koji se otvara ove godine u sklopu Boka Place naselja.

 „Ovog ljeta, 140 novih kolega će imati priliku da radi sa profesionalcima u jedinstvenom i luksuznom okruženju hotela Regent Porto Montenegro”, rekla je Žana Zeković, direktorica  sektora za ljudske resurse hotela Regent.

„Naš tim, koji se ponosi reputacijom pouzdanog poslodavca koji istinski brine o svojim zaposlenima, širom otvara vrata svima koji dijele strast prema hotelijerstvu. Ovaj poziv je namijenjen onima koji sebe vide u ovoj prefinjenoj industriji, a naše obećanje je da ćemo pružiti priliku za učenje i kontinuirani razvoj svima koji teže profesionalnom usavršavanju.”

Sandra Kapičić, rukovoditeljica  sektora za ljudske resurse Porto Montenegra kazala je: „Porto Montenegro raste iz godine u godinu, pa tako raste i naš tim. Ove godine otvaramo novo naselje, Boka Place, sa više od 45 novih zakupaca, i hotelom SIRO, pružajući potencijalnim kandidatima jedinstvenu priliku da postanu dio našeg rastućeg tima. Pozivamo zainteresovane kandidate na nešto drugačije okupljanje koje smo nazvali 'Više od sajma za zapošljavanje' (More than a Job Fair). To će biti prilika za njih da u malo neformalnijem okruženju na terasi Blue Room-a upoznaju naše kolege iz različitih sektora Porto Montenegra, hotela Regent i hotela SIRO, saznaju kako je to raditi u ovim kompanijama, i potencijalno apliciraju za jedno od čak 450 otvorenih radnih mjesta. Posjetioci će takođe imati priliku da se priključe organizovanim turama posjete različitim sektorima u naselju Porto Montenegro.“

Kandidatima se savjetuje da sa sobom ponesu par primjeraka biografije.