Posjet Turističke organizacije Tivat Splitu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 12. listopada 2015. - 9:49
Autor: 

Team building kao iskustvo stvaranja povjerenja među članovima grupe, iako novijeg datuma, daje rezultate u jačanju timskog duha, razvijanju međusobne tolerancije i samokritike, poštivanju osobnog i ravnopravnog odnosa u grupi i pomaže u akumuliranju stresa.

Zaposleni u Turističkoj organizaciji Tivat, nakon uspješno odrađene sezone, udružili su svoja sredstva i odlučili da ove godine sve aktivnosti usmjerene na stvaranje tima koji funkcionira u zdravoj atmosferi programiraju u novom okruženju, daleko od radnog mjesta. Izabrali su Split i program Urban challenge, gdje su u limitiranom vremenu morali obići što više točaka u gradu i to različitih: kulturnih, povijesnih, zabavnih, shopping i sl. Posebna zanimljivost je Escape room, gdje su zaposleni pokazali svoju sposobnost logičkog razmišljanja.

Uzvraćajući gostoprimstvo od ovog ljeta, Petar Grašo ih je ugostio u restoranu ,,Adriatic“ -  vlasništvo njegovog oca.

Na ovaj zabavni način upoznali su Split kao turističku destinaciju i ujedno vježbali znanje, snalažljivost i poštivanje pravila.

Ovaj Team building program ispunio je svoj cilj na izgradnji tima koji zajednički rješava probleme i drži se gesla ,, Jedan za sve, svi za jednoga“.