Potpora tivatskom vaterpolisti Vjekoslavu Paskoviću

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 25. siječnja 2016. - 12:03
Autor: 

Vaterpolistu  Vjekoslava  Pasković  danas je u Općini Tivat  u posjetu primio predsjednik Općine Ivan Novosel. Povod posjeta je osvojeno srebro crnogorske reprezentacije prije dva dana u Beogradu. Bez obzira ne neosvojeno zlato crnogorske „Ajkule“  su još jednom dokazale da su ponos crnogorskog sporta i svih onih koji ih bodre i pružaju bezuvjetnu potporu.

„Danas sam imao izuzetno zadovoljstvo da primim izuzetnog vaterpolistu i sugrađanina gospodina Vjekoslava Paskovića. Zbilja sam oduševljen i jučer prijemom naših sportista i čast mi je i zadovoljstvo što se baš u Tivtu desio taj neki prvi kontakt naših reprezentativaca i građana Tivta, koji su prepoznali značaj toga čina. Ova medalja, iako je srebrna ima zlatni sjaj. Vaterpolo kao sport u Crnoj Gori ima svoju budućnost  i mi ćemo ih podržavati, kako Vjekoslava, tako i ostale sportiste“, istakao je Novosel naglasivši da su „Ajkule“  pokazale kako se brane boje svoje države i kao mali znak pažnje i zahvale vaterpolisti  Paskoviću  će uručiti novčanu nagradu u iznosu od 1000 eura.

„Od početka moje karijere Općina Tivat je uvijek bila uz mene kao podrška i pratila moje  sportske rezultate i shodno tome znala da na pravi način da se oduži. Ovom prilikom im se  zahvaljujem na ovom lijepom prijemu  i na nagradi“, rekao je Pasković, koji je izrazio zahvalnost svima na podršci i na bodrenju tijekom prvenstva.