Potraga za jajima u stilu Igara prijestola u Luštici Bay

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 08. travnja 2019. - 12:03
Autor: 

Prva uskršnja potraga za jajima bit će organizirana u Tivtu, širom marina naselja Luštica Bay, u subotu, 13. 4., kao  uzbudljivo nadmetanje pod nazivom „Igra prijestola – potraga za jajima“, /„Game of Thrones egg hunt“/. Radi se o događaju posebno kreiranom za posjetitelje koji žele provesti aktivan dan na primorju, a istovremeno su fanovi popularne planetarne serije.

„Igra prijestola – potraga za jajima“, osmišljena je kao nadmetanje timova sa po najviše četiri člana koji će se natjecati u prevazilaženju niza problema i zagonetski čije rješenje kreira mapu koja vodi do skrivenih jaja.

Sudionici koji ne mogu biti mlađi od 10 godina, na šetalištu u Luštici Bay treba da prijave ekipu, odaberu kuću iz „Igara prijestola“ i počnu sa potragom. Najbrži tim i najdovitljivije sudionike očekuju vrijedne nagrade.

„GoT egg hunt je prvi od inspirativnih i posebno osmišljenih događaja za posjetitelje Luštice Bay i predstavljat će uvod u čitav niz familijarnih dešavanja kreiranih za obitelji koje žele provesti uzbudljiv dan na primorju. S nedavno održanim bazarom domaćih proizvoda i hrane „U susret proljeću“, ovaj događaj će zapravo započeti uzbudljivu sezonu dešavanja, ispunjenu koncertima, izložbama, sportskim i društvenim događajima, modnim performansima, i raznim porodičnim manifestacijama, a sve će biti najavljeno i putem društvenih mreža“, priopćila je Slavica Milić, iz marketinga Luštica Development.

Grad koji se razvija na tivatskom dijelu poluotoka Luštica izrasta u novi centar aktivnog življenja na Jadranu, a obilje raznih kulturnih, sportskih i zabavnih dešavanja se odvijaju na raznim lokacijama u kompleksu, golf vježbalištu i na moru.

Kompanija i ove godine podržava tri renomirane kulturne manifestacije u Herceg Novom, Kotoru i Tivtu, i to: Operosa Montenegro festival Herceg Novi, Međunarodni festival KotorArt, i kazališni festival Purgatorije. Zahvaljujući višegodišnjoj suradnji, ovi festivali dio događaja izvest će u Luštica Bay-u.