Pravo iznenađenje klape Rišpet - nova pjesma „Ajme šta te volin“

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 26. listopada 2020. - 15:02
Autor: 

Uvijek originalna i izuzetno kreativna klapska ekipa, ponovno je pogodila. Klapa Rišpet, predstavlja novu „razigranu“ pjesmu i video spot „Ajme šta te volin“, koji će zasigurno obilježiti mjesece pred nama. Vesela skladba, koja mami osmijeh na lice, ujedno je i najava novog, dugoočekivanog, trećeg studijskog albuma naziva „Šta mi ljube oćeš kazat“, koji će svjetlo dana ugledati već idući mjesec. Relativno mladi, ali tako dobri i poznati, najlakše bi bilo opisati devetoricu članova, uz čije se pjesme od rujna 2011. godine, zaljubljuje, veseli, ali i tuguje.

„Ajme šta te volin“, itekako je dostojna nasljednica pjesme „Maka, maka“, koja već nekoliko mjeseci vlada regionalnim eterom.

 Kao i uvijek, Pero Kozomara potpisuje glazbu, Sanja Tafra ovaj put je napisala stihove, a aranžer je klapin dugogodišnji suradnik Leo Škaro.

“Ajme šta te volin” nazvao bih i 'splitskom sretnom pjesmom', jer je pjevaš kada želiš, da te svi čuju i da im glasno kažeš, 'Ajme, zaljubija san se!'  Pokušali smo u nju prenijeti onaj osjećaj lupanja srca, sto na sat u trenutku kada ugledaš voljenu osobu, te ono što joj u tom trenutku želiš poručiti. Ovo je apsolutno jedna vesela pjesma, brzog ritma i zaraznog refrena i siguran sam da će je pjevati svi zaljubljeni.  Smatram je idealnom, da upravo s njom najavimo novi, treći album Rišpeta“, poručuje ovom prigodom Pero Kozomara.

Klapa Rišpet, nije nas razočarala ni ovoga puta, kada je u pitanju video spot. Pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, upečatljivi kadrovi snimljeni su u Maškovića hanu Vrana Pakoštane.

 Autor glazbe: Pero Kozomara

Autor teksta: Sanja Tafra

Autor aranžmana: Leo Škaro

Glazbeni producent: Leo Škaro/Pero Kozomara

Tonski snimatelj: Leo Škaro

Mix mastering: Leo Škaro

 

Redatelj: Igor Ivanović/Sandra Mihaljević

Foto: Pero Kozomara