Predivna i maštovita izložba u tivatskom Centru za kulturu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 21. ožujka 2015. - 9:43
Autor: 

Sinoć  je u foajeu Centra za kulturu Tivat otvorena izložba aranžmana od cvijeta kamelije što predstavlja početak  tradicionalne  manifestacije pod nazivom  “Fešta kamelija“.

U organizaciji udruženja „Kamelija“ i Mjesne zajednice Stoliv nazočni su mogli uživati u maštovitim cvjetnim aranžmanima ovog predivnog cvijeta.

Romeo Mihović iz Udruženja „Kamelija“  izrazio je zadovoljstvo što su svoje aranžmane izložili Bokelji is brojnih mjesta našeg predivnog zaljeva, a učenici  Osnovne škole „Drago Milović“  pridonijeli su svojim recitiranjem  izložbi, koja je zaista oduševila nazočne.  Plaketa, koja je  uručena novom ravnatelju tivatskog Centra za kulturu Vojislavu Kaluđeroviću  samo je  još jedan dokaz da  Centar kulturno funkcionira u punom sjaju. Kaluđerović  je izrazio zadovoljstvo što je upravo  tivatski Centar za kulturu ove godine domaćin ove vrijedne  manifestacije.

Centralna manifestacija održat će se sutra u Stolivu , s početkom u 11 sati, kada će biti svečano otvorenje uz bogat glazbeno-zabavni program, izložbu od cvijeta kamelije, izložbu  likovnih i prezentiranje literarnih radova, izbor najljepšeg đardina s kamelijama, izleti, kao  i tradicionalna mušuljada, gdje mještani pokazuju i dokazuju svoje kulinarsko umijeće.

 U četvrtak, 9. travnja, s početkom u  19 sati u crkvi Svetog Duha bit će održan koncert  „Kameliji s ljubavlju“  te ćete imati priliku uživati i u glazbenim notama koje su posvećene ovom bokeljskom cvijetu iznimne ljepote i mirisa.