Predstavnici Porta Montenegra na Internacionalnom marketinškom forumu u Londonu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. veljače 2016. - 8:50
Autor: 

Predstavnici marketing tima Porta Montenegra sudjelovali  su na Internacionalnom marketinškom forumu u Londonu, koji je održan 9. veljače, i koji je okupio preko stotinu izvrsnih i renomiranih profesionalaca iz domena jahting idustrije.

Sudionicii masterclass-a su kroz interaktivne sjednice, dinamične panel diskusije marketinške prakse i umrežavanja, razmijenili iskustva u cilju unapređivanja marketinških strategija, primarno u superjahting proizvodu i uslugama. To podrazumijeva i niz drugih luksuznih sektora, uključujući i nekretnine, bankarstvo, avio-mreže, modu, putovanja, i slično, tj. sve što čini turistički proizvod jedne jahting destinacije, kakva i jeste marina za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro.

„Na ovom forumskom nastupu, koji je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke kotorske kao omiljene čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su i poslovni kontakti, koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim jahting subjektima, pogotovo kada nam slijede dva ključna nautička događaja nautičke sezone: Superyacht Rendezvous Montenegro i Myba Pop-Up Superyacht Show“, istakao je PR menadđer Porta  Montenegra Danilo Kalezić.