Premijera predstave “Tre sorelle” u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 22. srpnja 2016. - 10:12
Autor: 

U subotu,  23. srpnja, u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra “ Purgatorije ” bit će izvedena premijera predstave “Tre sorelle” u produkciji Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje i Centra za kulturu Tivat. U nedjelju 24.7., odigrat će se prva repriza.

Po tekstu Stevana Koprivice, a u režiji Zorana Rakočevića, ovu predstavu u produkciji Centra za kulturu Tivat i Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje, izvodit će studenti treće godine studijskog programa gluma  u okviru ispita iz istoimenog predmeta, i to : Marija Đurić, Jelena Đukić, Marija Labudović, Omar Bajramspahić, Vule Marković, i Pavle Popović. Također, ovom predstavom studentica  treće godine produkcije Jelena Odalović, polagat će ispit iz istoimenog predmeta. Šef klase je red.prof. Branislav Mićunović u suradnji s profesorom doc. mr. Brankom Ilićem.

Dramaturg  Stevan Koprivica istakao je : „ Tre sorelle“ se vraćaju doma da provjere kako legende i demone i ljubavi sagledava najnovija generacije crnogorskih dramskih umjetnika. Ima li ljepšeg događaja za pisca i  profesora škole iz koje dolazi reditelj i glumci?“

Predstava će se igrati na sceni Atrija Buća u Tivtu, u  21:30 sati.