Prezentacija NG projekta „Zimska bajka” u regiji

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. - 11:23
Autor: 

Nakon održane prezentacije novogodišnjeg programa u glavnom gradu Podgorica, Turistička organizacija Općine Tivat je svoj ovogodišnji projekt „Zimska bajka” predstavila i u glavnim gradovima regije: Beogradu i Sarajevu.

Prezentacija u Beogradu je bila upriličena u vidu press konferencije organizirane u suradnji sa NTO i Veleposlanstvom Crne Gore u Srbiji u hotelu „Moskva” 14. 11. u prisustvu brojnih predstavnika medija i izvođača, koji će tijekom praznika nastupiti duž crnogorskog primorja.

U tijeku svog boravka tivatski predstavnici su imali prilike svoj bogat program predstaviti i u šoping centrima Big i Ada Mall. – 15. i 16. 11.

Novogodišnji program Tivta je plijenio pozornost kako neobičnim i originalnim dizajnom, tako i kvalitetnim izborom ovogodišnjih izvođača.

„Program koji širom regiona traje i najduže jeste povod da svako pronađe svoj razlog za #tivtovanje „Zimske bajke” koja uz bogato pripremljene sadržaje, fantastičnu gastro ponudu kućica, višednevni i najbolji program za najmlađe ali i za one starije, što sve skupa garantuje dobru zabavu i kvalitetno osmišljeno vrijeme u prazničnoj atmosferi koju Tivat nudi u predprazničnim i prazničnim danima. Za sve to se pobrinula lokalna TO u saradnji sa mnogobrojnim svojim partnerima”, riječi su ravnateljice TO Tivat Gabrijele Glavočić, koja je dala brojne izjave prisutnim novinarima, kao i tijekom gostovanja u emisiji „Šarenica” na nacionalnom javnom srevisu RTS-u.

Izjave za prisutne medije dali su i izvođači koje ćemo imati prilike vidjeti i slušati u Tivtu u narednom periodu: Aleksandar Milić - Mili i Leontina Vukomanović.

U Sarajevu je promocija održana u hotelu “Swiss” 28. 11., u prisustvu brojnih novinara i izvođača. U tijeku press-a TO Tivat je u suradnji s hotelom „Pine” počastila jednog izvučenog prisutnog novinara boravkom u pomenutom hotelu, koji će svoju nagradu iskoristiti tijekom trajanja Zimske bajke. TO Tivat se pobrinula da uoči pomenute press konferencije adekvatno najavi dolazak Zimske bajke u Sarajevo.

TO Tivat je vrlo zadovoljna kako je startala „Zimska bajka”, otvaranjem klizališta i prvim koncertom u nizu održanom na gradskoj rivi Pine 25. 11., kada je među više tisuća ljudi atmosferu do usijanja dovela Nataša Bekvalac i regionalno vrlo popularan „Magla bend”.