Prijem gradonačelnika Novosela za najbolje učenike

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 16. lipnja 2015. - 12:59
Autor: 

U Multimedijalnoj dvorani Općine Tivat danas je održan susret predsjednika Općine Tivat Ivana Novosela s dobitnicima priznanja „Luča“ i dobitnicima nagrada na državnim natjecanjima. To su učenici Osnovne škole „Drago Milović“ iz Tivta, Osnovne škola „Branko Brinić“ iz Radovića, SMŠ „Mladost“, učenici iz Tivta u kotorskoj gimnaziji, kao i učenici ŠOSMO „Vida Matjan“. Učenici su dodijeljene novčane nagrade i pohvalnice.

Novosel je čestitao učenicima na odličnim uspjesima i rezultatima tijekom školskih godina: „Siguran sam da ćete vi kao najbolji dostići one ciljeve koji u životu treba imati svaki čovjek, pogotovo mladi ljudi.

Ja želim da se i dalje oni koji idu iz Tivta vraćaju u Tivat. Tivat je jedna sredina koja je prepoznala ovaj značaj obrazovanja, pogotovo značaj ljudi koji su se istakli u obrazovanju i koji su ponijeli tako visoka znanja. Nadam se da će oni sutra biti nosioci aktivnosti razvoja grada, zato vas pozivam da se poslije završenog školovanja vratite u Tivat i nadam se da ćete naći pogodnu sredinu za vaša poslovne i životne angažmane“.