Program povodom Dana Općine Herceg Novi

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 21. listopada 2016. - 10:43
Autor: 

Novljani će nizom svečanosti obilježiti Dan Općine 28. 10. Kud “Sloga” će prirediti koncert “U čast gradu”, u Dvorani Park, u petak, 21. 10., s početkom u 20 sati.

Priznanja najuspješnijima u sportu Herceg Novog bit će uručena u subotu, 22. 10., u Dvorani Park od 11 sati.

Ekskluzivna izložba djela jednog od najvećih slikara epohe, Pabla Picassa bit će otvorena 25.10. u 20 sati u Dvorani Park.  Posjetitelji će imati prilike da se upoznaju sa preko četrdeset različitih formata iz galerije “Visconti Fine Art”, koji će prvi put biti izloženi pred crnogorskom javnosti.

Koncert grupe “Amadeus bend” zakazan je za četvrtak, 27. 10., na Trgu Nikole Đurkovića u 21 sat.

Za DanOpćine, 28. 10., planiran je niz programa.  Od 9 sati bit će položeni vijenci na spomen obilježja palim borcima kod Sat kule, manastira Savina i spomenika Bezmetković, dok će u 10:30 Gradska muzika Herceg Novi održati promenadni koncert od Trga Nikole Đurkovića do Dvorane Park. U 11 sati počinje svečana sjednica Skupštine Općine Herceg Novi u Dvorani Park.

U galeriji “Josip Bepo Benković” u 19 sati će biti otvorena izložba – hommage  slikaru Zoranu Bulatoviću. Program će toga dana biti zaključen koncertom “Novi Novom” na glavnom gradskom trgu od 20 sati. Nastupit će domaći glazbenici: Boka bend, Duje i Castelnuovo bend i klapa Stari kapetan.

U Dvorani Park, 29. 10., gostuje predstava Državni posao. Početak je zakazan u 20 sati.

Izložba “Šest velikana i grad” bit će otvorena 30. 10., u 20 sati u galeriji “Novi to sam ja”.

Pored navedenih, održat će se i sportski program –  sedmi Kup rombuna memorijal “Milovan Miško Vujičić”, čije otvaranje je planirano 22. 10., od 10 sati u hotelu “Vojvodina” u Igalu.