Promocija nove pjesme Nena Belana

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 29. travnja 2019. - 8:54
Autor: 

U hotelu Centreville u Podgorici, sinoć je održana promocija Svilene pjesme, koju izvodi Neno Belan.

Spot je realiziran uz pomoć TO Tivat i tim povodom se okupljenim predstavnicima medija i gostima obratila gospođa Dejana Stjepčević, koja je podsjetila na jedan broj aktivnosti  organizacije te zahvalila autorima, izvođaču i režiserima na predivnoj turističkoj razglednici koju je dobila cijela Boka i grad Tivat s kojom će se moći predstaviti na pravi način na budućim sajmovima turizma, uz želju da se i u budućem periodu ostvare slične suradnje.

Neno Belan, koji je podsjetio na suradnju s grupom Perper, koja je započela prije 20 godina i da se na Zekov prijedlog rado odazvao da otpjeva predivnu „Svilenu pjesmu“ za njegov autorski projekt „Džep sa tajnama“. „Nakon izvođenja kompozicije na promociji, koja je upriličena 2017. godine u nacionalnom teatru radostan sam što je došlo do prilike da spot bude snimljen u rodnom gradu mog pokojnog oca. Uživao sam prilikom snimanja“, ispričao je nekoliko anegdota sa snimanja i predstavio prijateljicu Tivćanku Sofiju Tomičić, koja mu je bila partnerka u spotu.

Momčilo Zeković je zahvaljujući prisutnima podsjetio da je aranžman pjesme uradio Saša Gajić, da su režiseri spota Branko Maljević i Dejan Senić, a da je za kolorizaciju bio zadužen Danila Pervov, koji i čine tim Bubulj produkcije. Uz veliku zahvalnost TO Tivat okupljenima je otkrila da su u planu i naredni projekti,  a sve kao plod suradnje sa ovim timom na projektu „Džep sa tajnama“, ali i novim kompozicijama koje očekuju ekranizaciju.