Pušten u rad kanalizacijski sistem na Aerodromu Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 21. rujna 2018. - 14:59
Autor: 

Nakon više decenija konačno pušten u rad kanalizacijski sistem na Aerodromu Tivat.
U prisustvu direktora Aerodroma Tivat, Radovana Marića sa suradnicima i potpredsjednika općine Tivat Dejana Maslovara danas je pušten u rad kanalizacijski sistem na aerodromu.
Poslije više decenija konačno je Aerodrom Tivat spojen na gradsku kanalizacijsku mrežu. Dolaskom Radovana Marića, prije nešto više od godinu dana na tivatski aerodrom, pored sanacije poletno-slijetne staze PSS, rješavanje problema i kanalizacijske mreže je postavio kao jedan među najvažnijim prioritetima.
Marić je istakao da je time u infrastrukturnom pogledu relaksiran jedan veliki problem u situaciji kada kroz pristanišnu zgradu tijekom godine prođe preko milijun putnika.
Vrijednost posla, odnosno trase od 210 metara iznosila je oko 30.000, a posao je radila firma „Indel“ koja je taj posao završila za nepuna dva mjeseca.
„Izvođenje radova nije bilo jednostavno jer izvođač nije imao katastar instalacija koje su dosta guste na tom potezu“, kazao je direktor Radovan Marić izražavajući zadovoljstvo što je Aerodrom nakon 61 godinu od kad je sagrađen priključen na kanalizacijsku mrežu.