Radionica "Omladina ući omladinu: Volonterizmom do uspjeha“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 06. studenog 2020. - 12:59
Autor: 

NVO Naša akcija i Savjet za mlade Kotor u subotu, s početkom u 19 h u Omladinskom klubu Kotor organiziraju radionicu "Omladina ući omladinu: Volonterizmom do uspjeha“.

Kao što navode organizatori,  cilj ove radionice je da mladi uspješni volonteri upoznaju svoje vršnjake o njihovim volonterskim iskustvima, kao i da ih upoznaju koliko su ova iskustva bitna za stipendije, zapošljavanje i dalju uspješnost mladih, posebno ako su se uputili u inozemstvo.  Mladi često nisu upoznati da se na zapadu volonterizam i aktivizam vrednuje jednako koliko i ocjene. Dođite, poslušajte, pitajte, budite aktivni.  

NVO Nasa akcija će u  ovom mjesecu organizirati niz aktivnosti edukativnog sadržaja za mlade, za edukatore mladih, za organizacije koje se bave mladima i za roditelje. 

„Pozivamo sve da nam se pridruže, kao i da organizuju svoje aktivnosti u Omladinskom klubu Kotor kako bi se ovaj prostor oplemenio kvalitetnim sadržajima za mlade.  Molimo sve učesnike da se pridržavaju preporučenih NKT mjera tokom posjete i učešću u radionicama“.