“Regent Montallegro” u hotelu Regent Porto Montenegro

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 21. kolovoza 2015. - 8:59
Autor: 

Regent Porto Montenegro će 23. kolovoza  biti domaćin koncerta pod nazivom “Regent Montallegro” koji organiziraju  Muzička škola i NVO „Ars Praesentia“ iz Tivta u sklopu projekta Međunarodnih puhačkih radionica.

Svi ljubitelji klasične glazbe su pozvani da uživaju u majstorskom izvođenju umjetnika, članova beogradske filharmonije, u ambijentu banket sale “Teodo” koja se nalazi na prvom katu hotela, u nedjelju, 23. kolovoza u 21 sat.

Ljeto u Tivtu je već niz godina obilježeno toplim notama flaute, oboe, saksofona i klarineta u sklopu međunarodnih radionica za puhačke instrumente. Međunarodne puhačke radionice predstavljaju profesionalnu i stručnu manifestaciju koja se od 2003. godine svakog kolovoza održava u Tivtu. Kraj ovogodišnje, trinaeste manifestacije, bit će krunisan koncertom okteta kojeg čine profesori – članovi Beogradske filharmonije.

Tonovi renomiranih izvođača (Marina Nenadović – flauta, Ognjen Popović – klarinet, Nenad Vasić – rog, Nenad Janković – fagot, Bojan Pešić – oboa, Veljko Klenkovski – klarinet) savršeno će upotpuniti plave boje banket sale “Teodo” i na dočarati sklad glazbe i mora. Koncert će savršeno ispuniti ambijent hotela ukrašen primorskim motivima i dodati glazbenu  dimenziju nautičkoj priči hotela Regent Porto Montenegro. Koncert je otvoren za javnost.