Regent Porto Montenegro dobitnik nagrade “Najbolji hotel na obali za konferencije & događaje sa manje od 100 soba”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 19. studenog 2016. - 10:51
Autor: 

Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje nagrade SeeBTM časopisa u kategoriji “Najbolji hotel na obali za konferencije & događaje sa manje od 100 soba”. Hotel je nominiran u spomenutoj kategoriji po preporuci stručnog žirija portala www.kongresniturizam.com i specijaliziranog časopisa SEEbtm.

“Ovo priznanje dodjeljuje se najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji Jugoistočne Evrope za tekuću godinu, na osnovu glasova čitalaca, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina. Nagrade se dodjeljuju u 22 kategorije za koje glasaju subjekti kongresne industrije regiona” izjavio je Ivan Milić, direktor prodaje portala kongresniturizam.com i časopisa SEEbtm.

SEEbtm magazin je časopis specijaliziran za poslovni turizam i organizaciju događaja u regiji jugoistočne Europe, podržan od strane vodećeg regionalnog portala Kongresniturizam.com, koji ove godine slavi 10 godina rada.

Dodjela nagrada održana je sinoć, u petak 18. studenog, u Beogradu na gala večeri koja je okupila renomirane sudionike kongresne industrije regije.

“Ovu nagradu smatramo potvrdom kvaliteta naše ponude za održavanje posebnih događaja, konferencija i kongresa i kontinuiteta visokog kvaliteta usluge hotela Regent Porto Montenegro. Posebno nas raduje što ovaj turistički segment, od krucijalnog značaja za pred i postsezonu, ima veliki potencijal za hotel Regent i region što dokazuju 174 uspješno održana posebna događaja, konferencije i kongresa tokom samo dvije i po godine našeg rada” izjavili su iz hotela Regent i ovom prigodom se zahvalili svima koji su glasali za hotel Regent.