Regent Porto Montenegro dobitnik prestižnog priznanja - World Luxury Hotel Award

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 26. listopada 2015. - 11:18
Autor: 

Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje nagrade World Luxury Hotel Award u kategoriji “Novog luksuznog hotela Evrope” (Luxury New Hotel for Europe). Ovo priznanje jedno je od najprestižnijih u svijetu hotelijerstva i predstavlja potvrdu kvalitete i visoke  razine  usluge,  koju Regent Porto Montenegro pruža svojim gostima. Hotel Regent je prvi i jedini hotel u Crnoj Gori koji nosi ovu prestižnu nagradu, poznatu kao „Oskar“ u svijetu luksuzne hotelske industrije.

Godišnja gala ceremonija dodjele World Luxury Hotel Awards 2015 održana je 24. listopada u Hong Kongu. „Oduševljeni smo ovim priznanjem. Za samo godinu dana koliko Regent Porto Montenegro radi, prepoznati smo kao dragulj Južnog Jadrana. Uspjeli smo postaviti visoke standarde i potrudili se da Regent Porto Montenegro pozicioniramo visoko na ljestvici svjetskog hotelijerstva. Nastavićemo u istom maniru pružajući ništa manje od usluge upravo po mjeri gosta”, izjavili su iz menadžmenta ovim povodom.

Zdanje Regent Porto Montenegro hotela, inspirirano arhitekturom starih venecijanskih palača Boke kotorske, najnoviji je hotel u lancu Regent Hotels & Resorts hotelske grupacije. Nudi  51 dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, tri restorana i spa centar.

The World Luxury Awards je jedna od najpoznatijih globalnih organizacija, koja za cilj ima prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u globalnom hotelijerstvu, s  posebnim osvrtom na besprijekornu uslugu i izuzetne sadržaje