Regent Porto Montenegro proslavlja svoj prvi rođendan

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 31. srpnja 2015. - 8:31
Autor: 

Dvanaest mjeseci okićenih s dvanaest vrijednih priznanja.                         

Regent Porto Montenegro 1. kolovoza 2015. godine proslavlja svoj prvi rođendan obilježavajući svoju prvu punu godinu dana uspješnog poslovanja tijekom  koje je  postavio nove standarde luksuznog turizma u Crnoj Gori.

Tijekom  12 mjeseci rada, Regent je nanizao 12 nominacija i priznanja među kojima su nominacija za renomiranu World Luxury Hotel nagradu za najbolji hotel i najbolji spa centar, mjesto na listi najboljih hotela od strane prestižnog Conde Nast Traveler časopisa u Ujedinjenom Kraljevstvu i Rusiji kao i mjesto među VIP hotelima kultnog britanskog nedjeljnika (The Sunday Times). Uoči rođendana, Regent Porto Montenegro je ušao u uži izbor europske nagrade za kvalitetu u ugostiteljstvu, European Hospitality Award, za najbolji restoran i najbolju hotelsku rezidenciju.

Redizajniranom gastronomskom ponudom koja na sveden, ali elegantan način kroz koncept „fine dining“ daje omaž  Jadranu, kreativni kulinarski tim Regent Porto Montenegra za svoje goste i posjetitelje kreira ukusnu razglednicu Crne Gore. 

„Sa ponosom rekapituliramo prvih dvanaest mjeseci našeg rada i zahvalni smo na brojnim nominacijama. Međutim, ipak su najvažniji pozitivni komentari naših gostiju koji predstavljaju potvrdu da smo na pravom putu da se pozicioniramo kao jedan od vodećih luksuznih hotela u svijetu. Već su u pripremi planovi za osvajanja novih tržišta i kreativniju animaciju gostiju iz regiona i Evrope“, poručili su iz menadžmenta ovog hotela.

U čast svom prvom punom ljetu, Regent je svoje goste počastio atraktivnim ponudama  „Stay 4 Pay 3“  i „Stay 3 Pay 2“ odnosno četiri noćenja u hotelu po cijeni tri i tri noćenja po cijeni dva koje su aktualne do 30. rujna 2015. godine.