Regentov Božićni bazar i Festival hrane

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 15. prosinca 2018. - 9:11
Autor: 

Peti po redu Božićni bazar hotela Regent počinje danas i održavat će se tri vikenda u prosincu(15. i 16.  | 22.  i 23. | 29. i 30.) od 12.00 do 16.00 sati. Uslijed nepovoljnog vremena, bazar će se održati na natkrivenoj terasi Murano restorana. 

„Najboljih 17 od ukupno prijavljenih 38 izlagača predstaviće izuzetan izbor nakita, božićnih i novogodišnjih dekoracija, maslinovog ulja, proizvoda od maslina i maslinovog drveta, domaćih gastronomskih proizvoda (sirupi, džemovi, slatka), ručnih radova, suvenira i ukrasnih dodataka kreiranih u duhu Božića. Svi oni koji žele da u doba darivanja izaberu nešto unikatno imaće ove godine zaista izuzetan izbor“, izjavio je Željko Knezović, menadžer za hranu i piće hotela Regent.

Festival hrane će se također održati danas na natkrivenom dijelu Italian Gaden-a hotela Regent, također od 12 do 16 sati u okviru kojeg će se predstaviti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro s blagdanskim delicijama: tradicionalni božićni kolači, priganice, topla čokolada, kuhano vino, kuhana rakija s medom, čaj i drugi topli napitci. Sektor hrane i pića će ponuditi i slane delikatese poput kobasica, domaće pašte koja će biti poslužena u cijelom Gran Padano siru te pržene girice čime će početak ovogodišnjeg Božićnog bazara dobiti posebnu gastro dimenziju.

Bend „Toć“ će svirkom danas uveličati Božićni bazar i Festival hrane te će glazbeno uokviriti ovu  idealnu priliku za druženje u susret blagdanima.