Regentov Božićni bazar - prijave do 28. 11.

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 18. studenog 2022. - 12:34
Autor: 

Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresirane kreativce, male proizvođače umjetnika, ART udruženja i entuzijaste da se prijave za sudjelovanje  na tradicionalnom prazničnom Bazaru, do kraja radnog dana 28.11.,  e - mailom na adresu ena.dautovic@regenthotels.com .

Osmi po redu Božićni bazar hotela Regent će se održati dva vikenda u  (17. i 18.  | 24.  i 25. prosinca ) od 12.00 do 16.00 h,  pod arkadama restorana Gourmet Corner ili u slučaju nepovoljnog vremena na terasi Murano restorana.

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda ili web prezentaciju proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i  kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Prijave je potrebno dostaviti do 28.novembra a izabrani ponuđači biće informisani o učešću do 05. decembra 2022. godine“, istakli su iz menadžmenta hotela Regent.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi, slatka), ručni radovi i suveniri i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića.

Sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro predstavit će se blagdanskim  delicijama: tradicionalnim božićnim kolačima, priganicama, toplom čokoladom, kuhanim vinom, kuhanom rakijom sa medom, čajevima i drugim toplim napitcima te slanim delikatesama poput potaža od bundeve, kobasicama i prženim giricama.

Ova već tradicionalna manifestacija predstavlja idealnu priliku za izbor unikatnog dara  za svoje najdraže.