Sajam kulturnih vrijednosti i dobara

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 19. rujna 2019. - 9:34
Autor: 

„Sajam kulturnih vrijednosti i dobara” u Tivtu na kojem će organizacije iz Tivta zajedno s mladima predstaviti svoje potencijale kada je oblast kulture u pitanju, bit će održan danas, 19. 9., u 11 sati  na gradskoj rivi Pine (gumno). „Sajam kulturnih vrijednosti i dobara” se organizira u okviru projekta “Youth Cultural Activism”, koji realiziraju  NVO „Centar za omladinsku edukaciju” i NVU „Omladinski klub Tivat”, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD).

Događaj počinje performansom volontera na rivi Pine nakon čega slijedi panel “Uspješne priče mladih” na kojem će se uspješni mladi ljudi predstaviti vršnjacima.  Sudionici Sajma će se predstaviti na info pultovima od 13 do 14 h,  a cijeli događaj završava se promocijom novog web portala NVU “Omladinski klub Tivat”.

ReLOaD program financira Europska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu s općinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorica.