Sinoć održana dodjela nagrada dobitnicima „Turističkog cvijeta“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 10. lipnja 2017. - 9:22
Autor: 

Svečana  dodjela nagrada dobitnicima „Turistički cvijet“ tivatska Turistčka organizacija Tivat  organizirala je sinoć u bašti restorana  „Waikiki“ na Seljanovu. Komisija je bila  u sastavu Suade Bešković, Stanke  Perović, Anamarije Luković i  Tanje  Krstović, koja posjetila  brojna domaćinstva.

Nagrada za najljepše uređeno dvorište uručena je:  Marini Rugel iz Radovića, Peru Franceskoviću iz  Krašića i Ljiljani Brkan iz Donje Lastve.

Za najljepši balkon nagrađeni su:  Nada Peričić iz Kalimanja i Sanja Vuković sa Seljanova, a nagradu za najljepšu ogradu dobio je Budo Spasić iz ulice Palih boraca, za najljepše stablo magnolije poznata pjesnikinja Maja Perfiljeva, nagrada za najljepšu zelenu površinu ispred stambenog objekta pripala je zgradi B5,  Seljanovo.

Najljepša zelena površina ispred poslovno – ugostiteljskog objekta je ispred plažnog bara Movida na obali Đuraševića i restoranu Big Ben na Seljanovu, nagradu za hortikulturno uređenje dvorišta-kreativni detalj dobila je Indira Karalić iz Dumidrana, a za višegodišnji doprinos u hortikulturnom uređenju grada nagradu su dobili zgrada 2A 2B 2C 2D, Seljanovo i Jasna Deković iz Donje Lastva

Posebna nagrada za ekološku inicijativu dodijeljena je odjeljenju IV. 4  O.Š „Drago Milović s razrednim starješinom Nevenkom Saveljić,  koji su u suradnji sa Zelenim timom Općine  Tivat uredili mali Gradski park u Tivtu.  Također, za sudionike i goste TO Tivat priredila je i nagradnu tombolu.

Direktorica Turističke organizacije  Gabrijela Glavočić zahvalila je građanima te uručila i darove članicama komisije akcije „Turistički cvijet“.