Sportskim klubovima u Tivtu 35 tisuća eura

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 27. prosinca 2016. - 11:11
Autor: 

U okviru podrške razvoju lokalne zajednice, Luštica Development AD opredijelila je 35 tisuća eura sportskim klubovima KK Teodo, FK Sloga i RK Partizan 1949, kao perspektivnim lokalnim klubovima koji ostvaruju dobre rezultate.

„Partneri u gradu, državi i regionu prihvataju nas kao stabilan sportski kolektiv koji je godinama po rezultatima u vrhu domaće lige i učesnik finalnih turnira u Kupu. Tako nas je prepoznala i Luštica Development, naš dugogodišnji pokrovitelj, kompanija koja se tokom prethodnih godina pokazala kao veoma društveno odgovoran kolektiv“, rekao je predsjednik Kluba Miško Lučić.

Rukometni klub Partizan 1949 zadržava velike ambicije za predstojeću sezonu s ciljem da obrani titulu pobjednika Kupa Crne Gore i da što duže opstane u evropskom Challenge kupu kao jedini crnogorski predstavnik u muškom rukometu. Kao fudbalski klub iz Radovića, „Sloga“ tradicionalno uživa potporu kompanije.

“Partnerstvo sa lokalnom zajednicom je naše čvrsto opredjeljenje jer vjerujemo da je takvo partnerstvo jednako važno kao i razvoj našeg projekta. Posebno nam je zadovoljstvo kada smo u prilici da podržimo organizacije koje postižu zavidne rezultate, kao što su ovi sportski klubovi”, ocijenio je Damir Moškov iz marketinga “Luštica Development”.

Kroz program podrške lokalnoj zajednici kompanija Luštica Development, koja nadomak Tivta razvija novu turističku zajednicu Luštica Bay, tijekom ove godine je donirala 150 tisuća eura u različite oblasti, institucije, ustanove i projekte.

Na 690 hektara zemljišta nadomak Tivta kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kreiran kao novi turistički grad u Crnoj Gori, u potpunosti uklopljen u prirodno okruženje i integrisan u lokalnu zajednicu kao funkcionalni grad otvoren posjetiteljima tijekom cijele godine.

Luštica Bay je planiran da ponudi sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren u Crnoj Gori, s potpisom Gerija Plejera, više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, kao i druge objekte.