Studijski posjet predstavnika medija, turističkih agencija i influensera

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. lipnja 2020. - 10:55
Autor: 

Turistička organizacija Općine Tivat ugostila je proteklog vikenda, 20. i 21. lipnja, predstavnike studijske grupe medija i turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine i grupu influensera iz Albanije.

Posjeta studijske grupe medija i turističkih agencija iz BiH Crnoj Gori organizirana je od strane NTOCG u suradnji s lokalnim turističkim organizacijama primorja. U subotu, 20. lipnja, spomenuta grupa boravila je u Tivtu. TO Tivat je u suradnji s partnerima osmislila zanimljiv program kako bi im na što bolji način predstavila turističku ponudu i potencijal općine Tivat kao turističke destinacije. Program je obuhvaćao obilazak nautičkog naselja Porto Montenegro, šetnju tivatskom rivom Pine i obilazak luksuznog kompleksa Luštica Bay. Obilazak Luštica Bay-a u pratnji vodiča obuhvaćala je posjetu hotelu „The Chedi“, plažnom baru „The Rok“ i restoranu „The Spot“, gdje je upriličena večera uz prijatno druženje. Ovom druženju prisustvovali su predstavnici medija: BHT1, TV Sarajevo, Face TV, portala Klix, Exclusive, Radija i portala SA, magazina Gracija, kao i predstavnici turističkih agencija: Relax, Sirius, Castanea, M97, Viptravels.

Nedjelja, 21. lipnja, je bila rezervirana za posjetu albanskih influensera, koji su bili gosti hotela „Regent“ u Porto Montenegru od 19. do 21. lipnja. Poznati influenseri iz Albanije imali su organiziran bogat program od strane menadžmenta hotela „Regent“, dok je nedjelja prije podne bila u organizaciji TO Tivat. Izlet u organizaciji TO Tivat u suradnji a agencijom „Montenegro Destinations“ obuhvaćao je vožnju gradom atraktivnim tuk tuk vozilima, zatim posjetu plažnom kompleksu „Movida“, gdje su nakon osvježenja u plažnom baru influenseri imali priliku prošetati i zabilježe atraktivne kadrove. U prijatnom ambijentu autentične konobe „Vino Santo“ upriličen je ručak uz degustaciju ribljih specijaliteta, odakle su također prenijeli atmosferu.

Turistička organizacija Općine Tivat je i prethodne subote, 13. lipnja, ugostila grupu domaćih influensera, također gostiju hotela „Regent“, te je u suradnji s agencijom „Montenegro Destinations“ organizirala piknik u ambijentalnom naselju Gornja Lastva.