Tjedan u Kotoru posvećen djeci

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 01. listopada 2018. - 8:51
Autor: 

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor obilježit  će „Dječiju nedjelju“  od 1.10.,  do 5.10., raznovrsnim programom namijenjenim djeci različitog uzrasta. U suradnji s kotorskim osnovnim školama organizirane su jutarnje projekcije filmova za djecu u Kinu „Boka“, kao i edukativne radionice u Gradskoj biblioteci i čitaonici Kotor.

Ponedjeljak popodne rezerviran je za sportske igre na Pjaci od kina, u suradnji s NVO Škola sporta „Sport za sve“. Od 20 sati  u Multimedijalnoj dvorani i Kulturnog centra slijedi završna osma projekcija filmova iz Harry Poter serijala.

 U utorak,  od 16 do 18 sati,  održat će se radionica izrade suvenira u prostoru „Nautike“ u Kulturnom centru, u suradnji s  Kotorskim festivalom pozorišta za djecu. Od 17:30 h u Atriju  Kulturnog centra slijedi natjecanje  u društvenim igrama: Ne ljuti se čovječe, Twister, Mastermind... U 19 sati  u Atriju Kulturnog centra planirana je projekcija filma za mlade na otvorenom, koja će se u slučaju loših vremenskih uvjeta održati u Multimedijalnoj dvorani.

U srijedu od 16 do 18 sati u „Nautici“ će biti održana druga radionica izrade suvenira. U cilju promocije sigurnosti  dvotočkaša u saobraćaju, od 18 sati  u Multimedijalnoj dvorani  Kulturnog centra Moto klub „Lavovi“ održat će predavanje, nakon čega slijedi i film na ovu temu.

U četvrtak, od 17:30 h  u Atriju Kulturnog centra bit  će organizirana humanitarna akcija prikupljanja igračaka pod sloganom: Djeca djeci, kao i druženje uz društvene igre. Od 19 sati  slijedi projekcija filma za mlade u Atriju Kulturnog centra.

U petak u 12:30 h u Kinu „Boka“ bit će izvedena predstava “Prčanjska mlada“ učenika Osnovne škole „Ivo Vizin“ Prčanj. U suradnji s Domom zdravlja Kotor od 18 h  u Multimedijalnoj dvorani dr. Branka Mitrić, klinička psihologica, održat će predavanje na temu: Prepoznaj i reaguj na nasilje! Nakon predavanja slijedi film o vršnjačkom nasilju na internetu.