Tradicionalno dobar maskenbal u diskoteci „Maximus“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 12. veljače 2017. - 12:20
Autor: 

Diskoteka „Maximus“ Kotor i ove je godine bila središte ljubitelja maski i maškaranja i šarenih odjevnih kombinacija. Sinoćnjim tradicionalnim maskenbalom je uvertira u kotorske zimske karnevalske svečanosti, a ovo je tek uvod u sve one fešte koje će se u Kotoru održati tijekom veljače. 

Dobra glazba i razigrane maske učinili su da atmosfera u „Maximusu“ bude nezaboravna. Pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati, a najboljim maskama su uručene novčane nagrade. Prvo mjesto u kategoriji grupnih maski dobila je maska Šjor kotula, NAOPAKO@CO.ME. Drugo mjesto pripalo je maski Lov na leptire, mini spužve. Novčana nagrada za prvo mjesto iznosila je 1000 €, dok je za drugo 700 €. U kategoriji pojedinačne maske prvo mjesto pripalo je maski Mirror queen, drugo mjesto Fauni, dobri proljećni duh, a treće mjesto osvojila je maska prirodni svijet, snježna kraljica. Novčana nagrada za osvojeno prvo mjesto iznosila je 400 €, za drugo mjesto 300 €, a za treće 200 €.

Najviše simpatija je pobrala maska Naopako, Kotoranina koji je svojom maskom ovjekovječio Kotoranku Miru, jednu od čuvenih kotorskih oriđinala.