„Trofej Dana nezavisnosti 2015.“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 08. svibnja 2015. - 14:10
Autor: 

 I ove godine, u cilju popularizacije rafting sporta, zdravih načina života i rekreacije, promocije zaštićenih prirodnih i kulturnih dobara države Crne Gore, održat će se šesti po redu „ Trofej Dana nezavisnosti“. U četvrtak, 21. svibnja u Kotoru, u organizaciji sportskog Rafting kluba „Soko“, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Općine Kotor, na rijeci Škurdi ispod zidina Starog grada, održat će se „ Trofej Dana nezavisnosti“, revijalno, amatersko rafting natjecanje.

Natjecanje će se održati u disciplinama sprint i H2H (head-to-head), u kategoriji R6 (šestočlana posada), po pravilima međunarodne rafting federacije IRF. Na osnovu rezultata sprinta formirat će se parovi za H2H, koji će se metodom eliminacije (jedan na jedan) boriti za prolaz u finale.

Za sve sudionike  osigurane su majice, lunch paketi i prijevoz na relaciji Podgorica-Kotor-Podgorica. Kotizacija po ekipi je 80€. Za ekipe koje se prijave do petka 15. svibnja, Rafting klub Soko osigurat će mogućnost reklamiranja na čamcima (logo ekipe) za vrijeme trke. Prijavljivanje ekipa moguće je izvršiti putem e-maila: raft-soko@t-com.me ili filipmarkovic@live.ac.me, ili na br. telefona 069-895-828. Potvrdu o uplati kotizacije potrebno je poslati na navedeni e-mail.