U Novome planuo Kolektorista Fekalista

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 20. veljače 2017. - 9:34

Ako je suditi po broju posjetitelja, njihovim dojmovima tijekom cijele manifestacije „Fešta od mimoze“, brojnim izvođačima i sudionicima maskenbala i karnevala, onda je Herceg Novi organizirao možda najbolju „Feštu mimoze“ ikada.

Ovogodišnji krivac za sve gradske nedaće bio je Kolektorista fekalista, kojeg je tužitelj optužio za apsolutni nerad u prethodnih pet godina, koliko je vršio svoju funkciju u gradu.

Spaljivanjem glavnog negativca na simboličan način riješeni su gradski problemi, a razigrana i maškarana masa nastavila se divertiti uz koncert Željka Samardžića.

„Sve što smo htjeli to smo i ostvarili, postavljene su konture za razvoj “Mimoze”. Vidjećemo šta ostaje kao konstanta, a šta će biti  promijenjeno“, kazao je Stevan Koprivica, direktor JUK Herceg festa i ocjenjuje: „Živimo u ledenim vremenima, ne samo meteorološki nego uopšte kontekst je tenzičan, a Herceg Novi je u ovom periodu ponudio šaku radosti i veselja i kontrapunkta ledenim vremenima i to i jeste bio idejni plan. Sve to u kontekstu turističke ponude, a sa civilizacijskog aspekta to je nešto što nudi dozu plemenitosti i radosti kao kontrapunkta svemu što se dešava oko nas – zaključio je Koprivica.